• Voor 15:00 besteld? Volgende dag geleverd*

  • Vanaf €125,- gratis verzending!

  • Klantenservice: 085 0862926

drank.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Je kunt op elk moment je voorkeuren wijzigen of inzien.

Home Verzending & Levering

Verzending & Levering

Verzendkosten

Onze verzendkosten zijn €6,95 en bestellingen vanaf €125,- of meer worden gratis verzonden!

Levertijden

Bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst, worden de volgende dag bij jou afgeleverd. Bestellingen worden door POST NL of DPD geleverd van dinsdag t/m zaterdag. Houd er wel rekening mee dat de meeste pakketdiensten op feestdagen gesloten zijn. *Momenteel is het erg druk bij de pakketdiensten en er kunnen vertragingen van 1 dag optreden.

Verpakking

Voor de verzending van jouw bestelling maken wij gebruik van stevige verpakkingen die speciaal ontwikkeld zijn voor transport van flessen drank. Het maakt hierbij niet uit hoeveel flessen je bestelt; wij zorgen ervoor dat ze goed worden afgeleverd.

Legitimatie 18+

De ontvanger van onze levering moet 18 jaar of ouder zijn. De bezorger controleert de geldigheid van het identiteitsbewijs en of de ontvanger over de juiste leeftijd (18+) beschikt. Onze levering kan ook bij de buren of bij een huisgenoot bezorgd worden, mits zij voldoen aan de leeftijdseisen (18+).

{{ message }}