• Gratis verzending vanaf €125,-

  • Op werkdagen voor 15:00 besteld? Volgende werkdag geleverd*

  • Klantenservice 085 0862926

Home Alcoholvrij Soda's & Mixers

Filters

Soda's & Mixers

Sorry! Er zijn geen producten gevonden.

SODA'S & MIXERS

De populariteit van alcoholvrije dranken groeit gestaag, waardoor premium soda's en mixers een essentieel onderdeel zijn geworden van zowel de barindustrie als thuisconsumptie. In deze opkomende trend staan Three Cents en Fever-Tree voorop als een toonaangevend merk dat de kunst van cocktailmixers verfijnt en vereenvoudigt.

Een duik in de geschiedenis van Soda's & Mixers

Soda's hebben een rijke sociale geschiedenis, van hun oorsprong in de Grote Depressie in de VS tot hun evolutie naar moderne mixologie. Geïnspireerd door deze geschiedenis en gedreven door een passie voor cocktails, is Three Cents ontstaan, met als missie de perfecte cocktailmixers te creëren.

Three Cents: Een pionier in premium mixers

Opgericht door vier professionals met een gezamenlijke passie voor cocktails, heeft Three Cents een reeks premium soda's en mixers ontwikkeld. Hun expertise en experimenten hebben geleid tot een assortiment dat de kunst van het cocktail maken verheft tot nieuwe hoogten.

Het assortiment van Three Cents

Het assortiment van Three Cents omvat flagship-producten zoals de verfrissende Aegean Tonic, de levendige Pink Grapefruit Soda en de krachtige Ginger Beer. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen, zijn deze mixers geschikt voor een breed publiek. De producten van Three Cents lenen zich perfect voor zowel klassieke cocktails als innovatieve nieuwe drankjes. Of je nu een Gin & Tonic met een twist wilt maken of een unieke mocktail voor een speciale gelegenheid, Three Cents biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit.

Ontdek de sensatie van premium soda’s

Ervaar zelf de unieke smaken en premium kwaliteit van Three Cents en andere merken op Drank.nl. Of je nu een professionele bartender bent of gewoon thuis wilt genieten van een verfrissende drank, ontdek de veelzijdigheid van Three Cents en laat je inspireren om je eigen perfecte cocktail te creëren. Dompel jezelf onder in de wereld van premium soda's en mixers en ontdek het verschil dat Three Cents kan maken.

{{ message }}