• Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen geleverd*

  • Vanaf €125,- gratis verzending!

  • Klantenservice: 085 0862926

Home Proef de sfeer in onze winkel
Kom je bij ons langs?
Openingstijden winkel
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
14:00 - 18:00
Donderdag
12:00 - 20:00
Vrijdag
12:00 - 18:00
Zaterdag
12:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00
E-mail sturen
Locatie

Molenstraat 5

2513 BH Den Haag

Nederland

Vroeger lijkt al weer zo lang geleden, maar vroeger stonden wij tot diep in de nacht heerlijke cocktails te shaken in verschillende cocktailbars. Het duurde niet lang voordat we distilleerderijen gingen bezoeken, dichtbij of ver weg, het maakte niet uit. Was er ergens een drankenproeverij, dan zaten wij in het proeflokaal.

Het was een fantastische tijd waarin wij veel hebben geleerd over gastvrijheid in het algemeen en dranken in het bijzonder. Het is dan ook in deze periode geweest dat wij onze passie mochten ontdekken.

Inmiddels vele jaren verder, weten wij nu écht alles over drank. De ambacht van het distilleren, de selectie van ingrediënten, de herkomst en smaak, de traditie en natuurlijk hoe je een favoriete drank het beste drinkt. Op drank.nl delen wij onze kennis en ervaring. Wij vinden het leuk dat iedereen zijn of haar favoriete drank gemakkelijk kan bestellen. Voor een goede prijs en met gastvrije service.

Onze eerste winkel in Den Haag is nu ook geopend. We hebben deze winkel maar 'De Boetiek' genoemd, omdat dat mooi klinkt en goed past bij het woord 'connaisseur'.

Onze service
Whiskey & Spirits
Champagne
Miniaturen
Accessoires
Cadeau pakketten
Privé proeverij
Proeverijen
Specialistisch advies
Exclusieve dranken
Click & Collect
Inschrijven
Meet Avi

Na vele jaren achter de bar, deelt Avi nu met veel passie en enthousiasme al zijn kennis in onze boetiek. Voor alle drank gerelateerde vragen kun je bij hem terecht. Avi heeft vroeger samengewerkt met verschillende drankmerken en heeft alle kennis in huis om je goed te adviseren.

Ben je opzoek naar inspiratie of wil je zelf een cocktail leren maken? Wij hebben alle bartools in huis om je te helpen. Zelf is Avi gek op cocktails en hij kan je zeker een cocktail aanraden of zelfs één maken...

{{ message }}