• Gratis verzending vanaf €125,-

  • Op werkdagen voor 15:00 besteld? Volgende werkdag geleverd*

  • Klantenservice 085 0862926

RETOUR & BREUK

Wat te doen bij breuk?

Wij maken gebruik van speciale verpakkingen om je bestelling zo veilig mogelijk te verzenden. Mocht het toch voorkomen dat er breuk is opgetreden, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Stuur ons per e-mail duidelijke foto’s van het artikel(en) en de verpakking met een beschrijving. Wij gaan er dan alles aan doen om het probleem voor je op te lossen.

Hoe moet je retour sturen?

  1. Binnen 14 dagen na aankoop kun je producten aan ons retourneren;

  2. Indien redelijkerwijs mogelijk, stuurt je het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat met binnenwerk naar ons retouradres;

  3. Producten uitsluitend retour sturen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat middels onze verzenddozen inclusief binnenwerk;

  4. Na ontvangst van jouw retour, betalen wij binnen 1 werkdag het verschuldigde bedrag aan je terug. Let op: het bedrag is binnen vijf werkdagen zichtbaar op jouw rekening.

Heb je een onjuist artikel of onjuist aantal besteld, dan zijn de kosten van retourzending voor eigen rekening. De kosten van retourzending zijn EUR 6,95 per pakket.

Wat is herroepingsrecht?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres
Amsterdam Warehouse Company - drank.nl
Slego 1a
1046 BM Amsterdam
Vermeld uw ordernummer bij de zending.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Stuur je producten terug?

  1. Ga met een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking en ongeopende producten naar een PostNL punt en stuur het pakket retour.

  2. Bewaar de track & trace code!

  3. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

  4. Na ontvangst van jouw retour, betalen wij binnen 1 werkdag het verschuldigde bedrag aan je terug. Let op: het bedrag is binnen vijf werkdagen zichtbaar op jouw rekening.

{{ message }}